GfK România se extinde în Moldova

Autor: Anca Barbulescu Postat la 30 ianuarie 2013 54 afişări

Compania de cercetare de piaţă GfK România se extinde în Moldova cu serviciile de cercetare şi consultanţă de marketing.

GfK România a început să exploreze să ia în calcul extinderea pe această piaţă încă din 2010 şi a derulat deja proiecte de cercetare pentru clienţi din mai multe sectoare precum telecom, financiar-bancar şi FMCG.

Compania de cercetare are deja un parteneriat cu Civis Moldova, unul dintre cei mai cunoscuţi furnizori de servicii de culegere de date din Moldova. Civis, membru ESOMAR, are 15 ani de experienţă de cercetare de piaţă. Compania oferă servicii complete de PAPI (interviuri pe hârtie), CAPI (interviuri pe computer) şi CATI (interviuri telefonice), implementând studii reprezentative la nivel naţional pe eşantioane mari, cu un control strict al calităţii culegerii datelor.

"Am decis să ne extindem activitatea în Moldova mai întâi datorită afinităţilor noastre culturale, dar şi pentru că am descoperit oportunităţi de afaceri importante. Multe dintre companiile multinaţionale şi-au deschis deja filiale în Moldova şi aveau nevoie de un partener de cercetare de încredere care să le furnizeze date şi servicii de consultanţă". Spune Andi Dumitrescu, director general GfK România.

În februarie 2013, GfK România lansează pe piaţa din Moldova cel de-al doilea val al studiului sindicalizat FMDS (Financial Markets Data System), un punct de referinţă pentru sistemul bancar.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GfK România,
Moldova,
extinde
/actualitate/gfk-romania-se-extinde-in-moldova-10529730
10529730
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.