George Simion, Diana Şoşoacă şi Claudiu Târziu, amendaţi cu câte 15.000 de lei fiecare, după ce au participat la protestul de luni

Postat la 01 aprilie 2021 37 afişări

George Simion, Diana Şoşoacă şi Claudiu Târziu, amendaţi cu câte 15.000 de lei fiecare, după ce au participat la protestul de luni

Liderii partidului AUR sunt acuzaţi că au contribuit la organizarea protestelor împotriva restricţiilor COVID-19. Partidul AUR anunţa luni că se va alătura protestelor din toată ţara. Diana Şoşoacă, George Simion şi Claudiu Târziu vor fi amendaţi cu câte 15.000 de lei, pentru că au participat la protestul violent de luni seară.

Parlamentarii George Simion, Diana Şoşoacă şi Claudiu Târziu au fost amendaţi fiecare cu câte 15,000 de lei pentru că au participat la organizarea protestelor de luni seară din Capitală şi din ţară, conform Aleph News. Alte cinci persoane implicate în manifestaţiile din Capitală vor fi, de asemenea, amendate cu câte 15.000 lei.

Cei de la Partidul AUR au anunţat că se vor alătura protestatarilor din toată ţara. George Simion a declarat într-un interviu la RFI că partidul nu a organizat protestele, ci doar a participat: „Manifestaţiile sunt spontane şi am fi şi noi ipocriţi asumându-ne ceva ce face societatea civilă, ce fac grupuri de români, majoritatea tineri, dar ne-am asumat să fim acolo lângă ei, am chemat oamenii în stradă, cei care simt că le sunt încălcate drepturile şi cei care cred că măsurile restrictive nu vor duce la nici un rezultat, după cum nici nu au dus în această perioadă”.

În schimb, pe Facebook, copreşedintele Alianţei Pentru Unirea Românilor îi îndemna pe români să iasă în stradă: „Piaţa Universităţii (Bucureşti) şi prefecturi din toate judeţele. Nu mai staţi în case! Luni ora 17:00- protestăm!”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
participare,
amenzi,
protest

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.