George Mucibabici - Deloitte Romania

Postat la 19 iunie 2007 1 afişăre

Deloitte este din acest an compania care realizeaza auditul Bancii Nationale a Romaniei. In Deloitte Romania lucreaza in jur de 300 de oameni, media de varsta fiind in jur de 30 de ani. Mucibabici a fost "vanat" de cei de la Deloitte in urma cu un an pentru functia de chairman. Mucibabici (47 de ani) este fost bancher comercial in perioada 2001-2005, la Banca Tiriac, anterior lucrand la BNR.

 

George Mucibabici a lucrat doi ani in cadrul FMI, fiind membru al Consiliului Director si consilier al directorului executiv pentru Olanda, Ucraina, Romania, Israel, Macedonia, Moldova, Cipru, Armenia si Georgia. Din 2003 pana in 2004 a fost membru in Consiliul de administratie al Biroului Roman de Credite. "Contabilitatea e chiar lucrul care mi-a placut cel mai putin; eu sunt mai mult orientat catre business, catre front office", spune el.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/george-mucibabici-deloitte-romania-1009512
1009512
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.