George Butunoiu, Mona Neagoe şi Cristina Păsat – primii headhunteri care intră în cursa pentru proiectul “Caut CEO la stat”

Postat la 13 septembrie 2011 64 afişări

Firmele de recrutare Pedersen& Partners, Agenţia de Servicii Professional şi un consorţiu format din firma lui George Butunoiu şi casa de avocatură Biriş Goran au depus ofertele pentru participarea la o licitaţie prin care ministerul Economiei va alege consultantul în proiectul de introducere a managementului privat la marile companii de stat.

"Au mai fost două oferte, depuse de firmele Stein& Partner şi Lugera& Makler, care au fost respinse pentru că s-au depus la câteva minute după termenul-limită. Bineînţeles, ele pot depune contestaţie, însă nu cred că vor avea câştig de cauză, pentru că nu le vor permite cei care au depus ofertele la timp. Sperăm ca vineri să semnăm deja contractul cu firma care va face project managementul», a spus un oficial din cadrul ministerului Economiei.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/george-butunoiu-mona-neagoe-si-cristina-pasat-primii-headhunteri-care-intra-in-cursa-pentru-proiectul-caut-ceo-la-stat-8742702
8742702
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.