Geoana vrea companie farmaceutica nationala

Postat la 03 noiembrie 2009 22 afişări

Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat, marti, la deschiderea sedintei BVB, ca formarea unei companii farmaceutice nationale, din care sa faca parte Antibiotice Iasi si Institutul Cantacuzino, si care sa aiba si o componenta bursiera, ar putea duce la atragerea de resurse financiare suplimentare, scrie Mediafax.

"Formarea unei companii farmaceutice nationale - avand ca pivot central Antibiotice Iasi, deja listat, si avand Institutul Cantacuzino si ceea ce mai avem la Arad in portofoliul statului in domeniul medicinei si sanatatii publice - ar putea sa reprezinte un exemplu de companie strategica, care sa aiba o componenta bursiera pentru a putea sa atragem resurse suplimentare", a declarat Geoana.

Liderul PSD a precizat ca Romania nu trebuie sa depinda de importul de medicamente strategice in fata unui risc de pandemie, el sustinand ca aceasta capacitate proprie de productie farmaceutica face parte din sistemul de securitate nationala, potrivit Mediafax.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gripa noua,
ah1n1,
Geoana,
companie farmaceutica
/actualitate/geoana-vrea-companie-farmaceutica-nationala-5077930
5077930
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.