GCS: Patru noi cazuri de coronavirus, depistate în România. Bilanţul urcă la 79 de bolnavi

Postat la 13 martie 2020 634 afişări

GCS: Patru noi cazuri de coronavirus, depistate în România. Bilanţul urcă la 79 de bolnavi

Patru noi cazuri de coronavirus au fost depistate, vineri, în România, iar bilanţul urcă la 79 de bolnavi, anunţă Grupul de Comunicare Strategică (GCS). Persoanele infectate au vârste cuprinse între 16 şi 77 ani şi provin din judeţele Braşov şi Covasna.

Două persoane care au infecţie cu COVID-19 provin din Braşov. Este vorba despre un bărbat, de 44 ani, care s-a întors în data de 11 martie din America, respectiv din Boston, şi a fost internat cu simptomatologie specifică în cursul zilei de joi.

Tot din Braşov este şi o femeie de 51 ani, venită din Italia, şi care se afla în carantină.

O tânără de 16 ani din Covasna a fost şi ea diagnosticată pozitiv, după ce a intrat în contact cu o persoană diagnosticată cu coronavirus

Cea de-a patra persoană este o femeie de 77 ani care este din Covasna şi a intrat în contact cu o familie venită din Italia.

Numărul total al cazurilor ajunge, astfel, la 79.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bilant,
bolnavi,
cazuri,
depistare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.