BREAKING NEWS. Orban anunţă că se va izola,după ce a intrat în contact cu Virgil Chiţac:Mă voi izola la Vila Lac

Postat la 13 martie 2020 495 afişări

BREAKING NEWS. Orban anunţă că se va izola,după ce a intrat în contact cu Virgil Chiţac:Mă voi izola la Vila Lac

Premierul interimar Ludovic Orban a anunţat, vineri, că, după ce parlamentarul Virgil Chiţac a fost confirmat cu coronavirus, atât el, cât şi toţi membrii Biroului pollitic naţional se vor izola, la domiciliu.

Premierul interimar Ludovic Orban a anunţat, vineri, că a intrat în contact cu senatorul Virgil Chiţac, care a fost confirmat cu coronavirus.

În acest context, Orban a anunţat că Biroului politic naţional se vor izola.

„Toţi membrii Biroului Permanent Naţional al PNL se vor izola la domiciliu. Toţi senatorii PNL au obligaţia să se autoizoleze. Am cerut Ministerului Sănătăţii un mecanism rapid de anchetă epidemiologică în PNL”, a mai spus Orban.

Premierul interimar a mai spus că miniştrilor şi membrilor BEX PNL li se vor prelua probe pentru a fi diagnosticaţi.

„Mă voi izola la Vila Lac 1 unde vom avea toate atribuţiile exercitate. Urmează să luăm o decizie pentru a vedea unde se izolează miniştrii. (...) Miniştri să se ducă la birourile lor, să nu aibă contacte cu angajaţii, să evite răspândirea. Îşi vor exercita atribuţiile. Solicit intregului dispozitiv de luptă impotriva coronaviruslui să nu înceteze procedurile, să nu fie afectată capacitatea Guvernului de a lupta împotriva coronavirusului”, a adăugat Orban.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
intrare,
lac,
vila

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.