Gazprom comandă o tabletă PC de 3,7 milioane de dolari pentru directorul general Alexey Miller

Postat la 17 iulie 2013 886 afişări

Gazprom, cea mai mare companie din Rusia, vrea să comande o tabletă PC cu un preţ ţintă de până la 119,7 milioane de ruble (3,7 milioane dolari) pentru directorul general Alexey Miller.

Gazprom comandă o tabletă PC de 3,7 milioane de dolari pentru directorul general Alexey Miller

 Gazprom Inform, divizie a Gazprom, a anunţat o licitaţie pentru proiectarea unei tablete bazată pe sistemul de operare iOS al Apple, care să îndeplinească aceleaşi funcţii ca cele asigurate de computerul personal al lui Miller, potrivit documentaţiei publicate pe site-ul grupului, relatează Bloomberg.

Tableta trebuie să pornească în maximum 5 secunde şi să suporte 3G, GPRS şi Wi-Fi. Aparatul va permite directorului general să monitorizeze afacerile Gazprom, de la producţia şi exportul de gaze şi până la generarea de energie.

"Tableta va asigura suportul informaţional pentru deciziile de management ale lui Miller menite să crească eficienţa Gazprom, fără ca directorul să fie nevoit să acceseze computerul desktop", a precizat grupul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gazprom-comanda-o-tableta-pc-de-3-7-milioane-de-dolari-pentru-directorul-general-alexey-miller-11127934
11127934
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.