Garcea la primăria Capitalei. Ce funcţie a primit Mugur Mihăescu de la Gabriela Firea

Autor: Florin Casota Postat la 28 august 2017 273 afişări

Actorul Mugur Mihăescu, celebru mai ales pentru rolul poliţistului Garcea din serialele de comedie realizate de grupul Vacanţa Mare, este noul consilier personal al Primarului General al Capitalei Gabriela Firea.

Garcea la primăria Capitalei. Ce funcţie a primit Mugur Mihăescu de la Gabriela Firea

Rolul acestuia? El va administra Centrul Istoric al Bucureştiului şi va ţine legătura cu primăria, iar Firea speră că „va ajuta să urnim lucruri care păreau înţepenite pe vecie”.

„Centrul Istoric al Capitalei este, pe de o parte, un pol de maxim interes, turistic şi comercial, iar pe de altă parte se confruntă cu o serie de probleme specifice, deloc simple. Cei care îşi desfăşoară activitatea zi de zi în această zonă cunosc cel mai bine aceste probleme, aşa că le-am solicitat să-şi desemneze un reprezentant care să vină să lucreze alături de noi. Vreau să demonstrăm totala deschidere a Primăriei pentru rezolvarea acestor probleme şi cred că o persoană din afară ne poate ajuta să urnim lucruri care păreau înţepenite pe vecie”, a declarat Gabriela Firea.

Mugur Mihăescu a fost propus de Asociaţia Comercianţilor din Centrul Istoric, al cărei vicepreşedinte este, iar Primarul General a explicat că s-a dorit o persoană „din afară" care să cunoască situaţia şi problemele celor care au afaceri în Centrul Vechi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.