Garanti vinde credite pentru programul de MBA din cadrul ASEBUSS

Autor: Corina Mirea Postat la 11 septembrie 2013 106 afişări

Garanti Bank, o bancă de talie medie controlată de grupul turc cu acelaşi nume, va acorda începând cu luna octombrie credite de studii pentru tinerii care vor să urmeze cursurile unui nou program de MBA pentru antreprenori

Garanti vinde credite pentru programul de MBA din cadrul ASEBUSS

Garanti Bank, o bancă de talie medie controlată de grupul turc cu acelaşi nume, va acorda începând cu luna octombrie credite de studii pentru tinerii care vor să urmeze cursurile unui nou program de MBA pentru antreprenori, organizat de şcoala de afaceri ASEBUSS (Institutul de Administrare a Afacerilor din Bucureşti).

Programul este dedicat celor care vor să îşi înfiinţeze o afacere sau antreprenorilor care conduc businssuri aflate încă în stadiul de start-up, are o durată de 18 luni, iar costul acestuia este de 12.000 de euro.

Parteneriatul încheiat între Garanti Bank şi ASEBUSS (şcoală care derulează pe plan local şi un program de Executive MBA în valoare de 18.500 de euro) presupune acordarea unei reduceri de 3.000 de euro primilor trei clienţi din zona de retail sau cea a IMM-urilor care optează pentru creditul de studii (AntreprenorStart, respectiv AntreprenorStart IMM).

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.09.2013

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Garanti Bank,
credite,
programul de MBA,
ASEBUSS
/actualitate/garanti-vinde-credite-pentru-programul-de-mba-din-cadrul-asebuss-11315207
11315207
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.