Garanti Bank: profit de 2,4 milioane de euro in primele trei luni

Autor: Ioana Mihai Postat la 12 mai 2011 16 afişări

Garanti Bank a inregistrat un profit de 2,4 milioane de euro in primele trei luni ale acestui an (conform standardelor IFRS). Banca a atins un nivel al activelor de 1,5 miliarde de euro la sfarsitul lunii martie 2011.

Portofoliul de credite acordate de institutie a crescut la 835 milioane de euro, iar depozitele au atins 470 milioane de euro in aceeasi perioada. Numarul cardurilor de debit si de credit a depasit 200.000.

"Profitabilitatea a fost principalul nostru obiectiv in ultimii ani, iar eforturile pe care le-am facut cu scopul de a creste pe toate liniile de business si de a ne extinde reteaua de unitati sunt acum rasplatite", a declarat Murat Atay, director general al grupului Garanti.

"Vom continua sa investim in proiecte de dezvoltare pe plan local. Aceste investitii vor viza in primul rand extinderea retelei de unitati, precum si infrastructura IT", a adaugat Murat Atay.

Alaturi de Garanti Bank, grupul reuneste Garanti Leasing, Garanti Credite de Consum si Garanti Credite Ipotecare, care isi desfasoara activitatea sub umbrela Garanti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Garanti Bank,
Murat Atay
/actualitate/garanti-bank-profit-de-2-4-milioane-de-euro-in-primele-trei-luni-8263706
8263706
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.