GALERIE FOTO Cum a ajuns o ROMÂNCĂ să fie cel mai puternic om de pe yahtul unui şeic din Qatar: Nu este loc de SMIORCĂIELI sau de fragilitate

Postat la 09 martie 2017 13543 afişări

Cum a ajuns românca, marinar pe yahtul şeicului din Qatar: "Practic, este un fel de hotel de 7 stele plutitor".

GALERIE FOTO Cum a ajuns o ROMÂNCĂ să fie cel mai puternic om de pe yahtul unui şeic din Qatar: Nu este loc de SMIORCĂIELI sau de fragilitate

A terminat o facultate cu profil economic la Cluj-Napoca, iar viitorul i se prefigura printre cifre. Viaţa a dus-o însă, pe Anda Măgheruşan, în Qatar, unde este marinar pe yahtul unui şeic, o meserie bărbătească, grea, dar care îi oferă multe satisfacţii tinerei de 31 de ani, din Bistriţa.

Românca povesteşte cum a ajuns să lucreze în marină şi cât de grea este această meserie. Povestea ei este fascinantă şi plină de aventuri. Viaţa ei ar putea să fie cu uşurinţă ecranizată.  Ce spune femeia despre cum se simte diferenţa dintre sexe pe mare. 

CITEŞTE CONTINUAREA PE MEDIAFAX

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
qatar,
romanca,
galerie foto,
refuz,
marinar,
cluj napoca

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.