Galaxy Z Fold2, PLIAT PE NEVOILE CLIENTULUI: LA PROPRIU ŞI LA FIGURAT

Postat la 29 octombrie 2020 69 afişări

PENTRU MAJORITATEA EXECUTIVILOR DIN MEDIUL LOCAL DE BUSINESS, CUVÂNTUL-CHEIE AL STILULUI DE VIAŢĂ DIN VREMURILE ACTUALE ESTE FLEXIBILITATEA. SAMSUNG ELECTRONICS VINE ÎN SPRIJINUL CELOR CE CAUTĂ CELE MAI BUNE TEHNOLOGII CARE SĂ RĂSPUNDĂ ACESTEI NEVOI CU O NOUĂ GENERAŢIE DIN CATEGORIA DISPOZITIVELOR PLIABILE, SAMSUNG GALAXY Z FOLD2. CE ÎMBUNĂTĂŢIRI ŞI INOVAŢII ADUCE NOUL MODEL?

Galaxy Z Fold2, PLIAT PE NEVOILE CLIENTULUI: LA PROPRIU ŞI LA FIGURAT
Având drept principal atu pliabilitatea, Galaxy Z Fold2 oferă o multitudine de variante intuitive de utilizare, în paralel cu un design îndrăzneţ, personalizabil, şi o tehnologie de ultimă generaţie, pentru o experienţă mobilă de top. 

 

Ecranul generos şi capabilităţile de multitasking te ajută să ­i mai productiv, iar în anumite scenarii poate înlocui cu uşurinţă laptopul sau tableta, oferindu-ţi acces rapid de oriunde la tot ce implică agenda de business, fără niciun efort, ­e că este nevoie să intri într-o şedinţă apărută pe neprevăzute, să trimiţi un e-mail urgent sau să urmăreşti o prezentare, toate acestea în cele mai optime condiţii, la o calitate premium. Lucrul de acasă nu mai reprezintă astfel un impediment: vei putea sta conectat cu echipa de la distanţă, având acces permanent la evoluţia proiectelor aflate în derulare şi la rezultatele departamentelor pe care le manageriezi. 

 

„Cu Galaxy Z Fold2, utilizatorii pot avea acces la viteze ultra-rapide, datorită compatibilităţii sale complete cu reţeaua 5G, susţinute de o baterie ce rezistă întreaga zi de 4.500mAh şi o încărcare super rapidă, ceea ce înseamnă că puteţi face mai mult fără să vă preocupaţi de durata de viaţă a bateriei. Galaxy Z Fold2 oferă, de asemenea, conexiune prin Samsung DeX wireless pentru o productivitate lipsită de conexiuni prin cablu şi o tehnologie UWB (Ultra Wide Band integrată în dispozitiv, ceea ce face ca partajarea ­şierelor, a fotogra­ilor sau a videoclipurilor să se realizeze rapid şi uşor cu ajutorul funcţiei Nearby Share”, descriu reprezentanţii companiei câteva dintre trăsăturile esenţiale ale noului model.

 

Dispozitivul de numai 282 de grame, cu o memorie de 12GB RAM şi 256GB stocare internă (UFS3.1), îmbină modul Flex cu aplicaţia Continuity pentru a oferi mai multe scenarii de utilizare adaptată preferinţelor individuale, depăşind graniţa dintre ecranul secundar şi cel principal. 

 

Chiar şi pliat, ecranul secundar In­nity-O de 6,2 inci permite accesul la aplicaţii uzuale, pentru veri­carea e-mailurilor, de pildă, ori căutarea informaţiilor sau chiar urmăriea clipurilor video, printre altele. Odată ce este depliat, un ecran principal, cu dimensiuni generoase, şi o rată de reîmprospatare adaptabilă, de 120 Hz, integrând şi decupajul minimizat al camerei frontale, oferă utilizatorului o experienţă imersivă, "uentă, atât în derularea conţinutului, dar şi în jocuri sau în vizionarea de conţinut multimedia. Pentru un plus de productivitate, într-o singură aplicaţie utilizatorul are posibilitatea de a deschide şi vizualiza simultan mai multe ­şiere, iar prin bara pentru ferestre multiple, îmbunătăţită, acum pot ­ deschise simultan mai multe aplicaţii, prin integrarea App Pair şi a panoului Edge, care asigură un plus de confort. De asemenea, funcţia drag and drop permite glisarea textelor, a imaginilor şi documentelor dintr-o aplicaţie în alta pentru un transfer instant, iar cu funcţia Split Screen Capture se poate realiza o captură de ecran dintr-o aplicaţie şi transfera ulterior în alta, fără efort. 

 

Designul Galaxy Z Fold2 oferă un aspect elegant, cu note unice şi ­nisaje calitative şi plăcute la atingere. Pliabilitatea este integrată cu ajutorul unei balamale ascunse, prin mecanismul CAM, dispunând totodată de tehnologia de curăţare prin măturare a interiorului acesteia, introdusă în premieră pe Galaxy Z Flip, în spaţiul dintre corp şi carcasă, pentru a respinge particulele de praf şi murdărie. Balamaua ascunsă de pe Galaxy Z Fold2 are nu doar dimensiuni mai reduse faţă de modelul precedent, ci oferă în plus o tehnologie revoluţionară de pliere, cu ajutorul unei compoziţii de ­bre modi­cate şi a densităţii ­brelor ajustate. Iar pentru cei ce vor să iasă din tipare, compania pune la dispoziţia utilizatorilor un instrument online de personalizare a dispozitivelor Galaxy Z Fold2, într-o paletă de patru culori pentru balamaua ascunsă: argintiu metalic, auriu metalic, roşu metalic şi albastru metalic. În ceea ce priveşte designul general, Galaxy Z Fold2 este disponibil în nuanţele Mystic Black şi Mystic Bronze, dar şi într-o variantă personalizată din ediţia limitată Galaxy Z Fold2 Thom Browne, care include în pachet şi un Galaxy Watch3, o pereche de căşti Galaxy Buds Live şi o serie de accesorii complet personalizate, care prezintă elemente din designul iconic al lui Thom Browne.

 

Când vine vorba de camera foto, un alt element fundamental al smartphoneurilor de ultimă generaţie disponibile în piaţă, Galaxy Z Fold2 oferă o experienţă unică, cu ajutorul celor trei con­guraţii de camere: o cameră frontală şi una amplasată pe ecranul secundar, ambele de sel­e, ­ecare cu o rezoluţie de 10MP şi un câmp vizual (FOV) de 80 de grade şi o camera triplă, amplasată pe spate, cu o rezoluţie de 12 MP: Ultra Wide, Wide-angle şi Telephoto, de 123, 83, respectiv 45 de grade. Prin modurile Pro Video, Single Take, Bright Night şi Night Mode, orice momentul poate ­ transformat într-o amintire remarcabilă, la o calitate de top. Tehnologia video vine cu speci­caţii precum Dual OIS, zoom optic de 0,5 x out şi 2x in, HDR10 şi Traking AF (Auto-Focus). 

 

În plus, cu ajutorul modului Capture View, fotogra­a sau video-ul realizate recent pot ­ văzute fără să ­e necesară părăsirea aplicaţiei camerei foto, aceasta permiţând examinarea a cinci dintre cele mai recente fotogra­i pe jumătatea de jos a dispozitivului, previzualizarea următoarei fotogra­i proiectându-se în jumătatea de sus. De asemenea, printr-o nouă funcţie dedicată creativităţii, puteţi regândi realizarea unei fotogra­i prin încadrarea în aceeaşi imagine atât a fotografului cât şi a subiectului, folosindu-se în mod simultan ecranul principal şi pe cel secundar cu funcţia Dual Preview, iar sel­e-urile pot ­ realizate cu ajutorul camerelor din spate, în timp ce vă puteţi vizualiza direct pe ecranul secundar. 

 

Iar pentru ca experienţa de utilizare să ­e una completă, sunetul a fost ridicat, la rândul său, la cele mai înalte standarde. Oferit prin intermediul unor boxe duale bazate pe tehnologia high-dynamic şi cu un efect stereo îmbunătăţit, mai clar, este cel mai bun sunet dinamic disponibil la ora actuală pe un dispozitiv Galaxy.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clienti,
nevoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.