Gala Mobilio Awards: Aplicaţiile mobile şi mobisite-urile premiate de Ziarul Financiar şi Mobilio.ro

Postat la 17 aprilie 2013 22 afişări

Ziarul Financiar şi Mobilio.ro au premiat, marţi, dezvoltatorii de aplicaţii mobile şi mobisite-uri în cadrul galei "Mobilio Awards", premiul Best of Mobilio fiind câştigat de aplicaţia de muzică on-line Zonga, iar premiul special ILikeIT a revenit aplicaţiei Star Taxi.

Gala Mobilio Awards: Aplicaţiile mobile şi mobisite-urile premiate de Ziarul Financiar şi Mobilio.ro

Gala "Mobilio Awards" a fost organizată pentru prima dată acest an, în cea de-a doua zi a evenimentului "ZF Mobilio '13". Mobilio Awards a reunit dezvoltatorii de aplicaţii mobile şi mobisite-uri care redefinesc standardele de excelenţă şi schimbă regulile în lumea aplicaţiilor mobile şi a mobisite-urilor. A fost o competiţie riguroasă a aplicaţiilor şi mobisite-uri de calitate, departajarea făcându-se în baza unor criterii de evaluare menite să facă o clasificare cât mai obiectivă a aplicaţiilor înscrise în competiţie: Creativitate&Inovaţie; Grafic Design; User experience; Funcţionalitate; Rezultate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gala-mobilio-awards-aplicatiile-mobile-si-mobisite-urile-premiate-de-ziarul-financiar-si-mobilio-ro-10756885
10756885
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.