Găinuşă, despre accidentul lui Huidu: M-a sunat Dezbrăcatu'. Am crezut că e o glumă

Postat la 27 octombrie 2011 15 afişări

Mihai Găinuşă a declarat, pentru MEDIAFAX, că a aflat despre accidentul în care a fost implicat Şerban Huidu de la Dezbrăcatu şi a crezut iniţial că este vorba despre "una din glumele lui celebre, fără poantă".

Întrebat când a aflat despre accidentul lui Şerban Huidu, Mihai Găinuşă a spus "M-a sunat cel ce-mi dă toate veştile rele posibile. Dezbrăcatu'. Iniţial, am crezut că e vorba de una din glumele lui celebre, fără poantă. Apoi l-am sunat pe Şerban". Totodată, Mihai Găinuşă a mai spus că Şerban Huidu este binevenit să se implice în realizarea "Cronicii Cârcotaşilor". "În momentul în care va decide că e cazul să se implice activ în realizarea şi organizarea emisiunii, e binevenit. Dar cred că, deocamdată, numai la emisiune nu se gândeşte", a mai spus Mihai Găinuşă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
gainusa,
huidu,
accident
/actualitate/gainusa-despre-accidentul-lui-huidu-m-a-sunat-dezbracatu-am-crezut-ca-e-o-gluma-8909254
8909254
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.