Gafă colosală a unuia dintre principalii membri ai Casei Regale Britanice în ajunul Anului Nou: „Este acela un terorist?”

Postat la 01 ianuarie 2018 113 afişări

Soţul Reginei Elisabeta a Marii Britanii ar fi arătat cu degetul către un om bărbos din mulţime şi ar fi întrebat dacă acesta este un terorist.

Gafă colosală a unuia dintre principalii membri ai Casei Regale Britanice în ajunul Anului Nou: „Este acela un terorist?”

Prinţul Philip, în vârstă de 96 de ani, participa la slujba de Anul Nou alături de familia regală a Marii Britanii şi era alături de fiica sa, Prinţesa Anna, atunci când a făcut afirmaţia cu pricina. 

Acesta ar fi observat un bărbat înalt, cu barba lungă şi roşcată şi ar fi făcut comentariul răutăcios, potrivit unui martor care a povestit întâmplarea hilară pentru Daily Mail şi Sun. 

„Bărbatul părea să fie alături de soţia şi copilul său. Philip le ura oamenilor un An Nou fericit atunci când l-a observat pe acest tip cu o barbă distinctivă. A arătat cu degetul spre el într-un mod amuzant şi apoi s-a întors către unul dintre bodyguarzii săi spunându-i: `Este acela un terorist?`”, a povestit respectivul martor. 

Acesta din urmă spune că Prinţul Philip a vrut, probabil, să facă o glumă, având în vedere că şi-a dat seama că remarca sa va fi auzită de mulţi dintre oamenii prezenţi. 

Până acum, Casa Regală Britanică nu a făcut niciun comentariu pe această temă, potrivit The Guardian. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.