Gabriel Popoviciu a vândut un teren de 15.000 de metri pătraţi în Floreasca. Cât a plătit cumpărătorul

Postat la 19 noiembrie 2012 15 afişări

Grupul de construcţii Skanska, din Suedia, cu afaceri de peste 14 miliarde dolari, a cumpărat de la omul de afaceri Gabriel Popoviciu un teren de 15.000 de metri pătraţi, în zona Floreasca-Barbu-Văcărescu, pentru primul proiect de birouri de pe piaţa românească, tranzacţie de circa 14 milioane euro.

Terenul se află pe strada Gara Herăstrău, în apropierea staţiei de metrou Aurel Vlaicu, iar Skanska va dezvolta pe acesta un proiect de birouri, în trei etape, denumit Green Court Bucharest.

"Green Court Bucharest este amplasat în zona Floreasca-Barbu Văcărescu, care a devenit cea mai dinamică destinaţie pentru spaţiile de birouri din Bucureşti. Această zonă a atras atât atenţia chiriaşilor cât şi a investitorilor, fiind astfel locaţia ideală pentru primul proiect de birouri pe care Skanska îl dezvoltă în România", a declarat, într-un comunicat, Andreas Lindelöf, preşedintele Skanska România.

În comunicat nu se menţionează valoarea tranzacţiei şi nici vânzătorul terenului.

Potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial însă, Skanska a achiziţionat terenul de la firma Bănseasa Investments, deţinută de Gabriel Popoviciu. Omul de afaceri este implicat şi în dezvoltarea proiectului Băneasa, din nordul Bucureştiului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Popoviciu,
Floreasca,
cumpărător
/actualitate/gabriel-popoviciu-a-vandut-un-teren-de-15-000-de-metri-patrati-in-floreasca-cat-a-platit-cumparatorul-10336351
10336351
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.