Furtuna tropicala Danielle a devenit cel de-al doilea uragan din acest anotimp

Postat la 24 august 2010 48 afişări

Furtuna tropicala Danielle a devenit, luni, cel de al doilea uragan din acest sezon in Atlanticul de Nord, cu rafale de vant care ating pana la 120 de kilometri pe ora, a anuntat Centrul national pentru Uragane (NHC), cu sediul la Miami, in Florida (sud-estul Statelor Unite).

"Danielle este un urgan de categoria 1, pe scara Safir-Simpson", care are cinci nivele, au anuntat meteorologii din cadrul NHC, intr-un comunicat. Uraganul " urmeaza sa devina si mai puternic in urmatoarele 48 de ore, potrivit previziunilor ", au adaugat acestia.

Luni, la ora 21.00 GMT (24.00, ora Romaniei), Danielle se afla la 2.120 de kilometri de Antilele Mici si se deplasa cu 28 de kilometri pe ora.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
furtuna,
vreme,
uragan
/actualitate/furtuna-tropicala-danielle-a-devenit-cel-de-al-doilea-uragan-din-acest-anotimp-7036900
7036900
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.