Furnizorul de soluţii software de business SoftOne a intrat pe piaţa din România

Autor: Ioana Matei Postat la 24 aprilie 2014 253 afişări

SoftOne România, subsidiara companiei de pe piaţa soluţiilor software de business din Sud-Estul Europei, SoftOne Technologies, a intrat pe piaţa autohtonă.

Furnizorul de soluţii software de business SoftOne a intrat pe piaţa din România

SoftOne Technologies este unul dintre furnizorii de soluţii Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM) şi Business Intelligence (BI). La sfârşitul anului trecut, compania a înregistrat o cifră de afaceri de peste 5 milioane euro, o creştere de peste 19% faţă de 2012.

 „Ne-am extins în România deoarece este o piaţă foarte interesantă pentru soluţiile de business oferite de SoftOne. Avem diferenţiatori puternici – singura soluţie ERP omogenă atât în Cloud, cât şi pe serverul clientului care poate fi 100% personalizată, la un raport preţ-performanţă excelent. Prin urmare, soluţia noastră ERP oferă avantaje competitive şi sprijină dezvoltarea companiilor într-un mediu complex de afaceri, precum este cel românesc”, a declarat domnul Antonis Kyriazis, CEO SoftOne Technologies.

Compania vizează o creştere a reţelei naţionale de distribuitori oficiali de la 10 la 20 şi a portofoliului de clienţi de la 65 la peste 100 până la sfârşitul anului în curs.Printre clienţii actuali ai SoftOne se numără JTI, Alpha Bank, Deloitte, Danone, iar în România Oscar Downstream, Ernst & Young, Secpral Pro, Onedia Distribution, Dablerom, Cosmos Mobile şi Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/furnizorul-de-solutii-software-de-business-softone-a-intrat-pe-piata-din-romania-12517582
12517582
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.