Furnizorii de gaze cer o noua majorare a preturilor pentru consumatorii industriali, in trimestrul 4

Postat la 01 august 2011 41 afişări

Asociatia Companiilor de Utilitati in Energie (ACUE), care reuneste distribuitori si furnizori de electricitate si gaze naturale, cere o noua majorare a preturilor achitate de consumatorii industriali de gaze, in trimestrul al patrulea, dupa ce tarifele acestora au urcat cu 10% la 1 iulie.

"Pentru siguranta in furnizare in perioada sezonului rece, avand in vedere ca furnizorii nu mai pot acumula alte pierderi financiare, membrii ACUE considera ca autoritatile trebuie sa adopte noi masuri in ce priveste majorarea preturilor gazelor naturale la consumatorii non-casnici, incepand cu trimestrul al patrulea al anului 2011", se arata intr-un comunicat al asociatiei.

Majorarea preturilor cu 10%, in iulie, a condus doar la stoparea cresterii pierderilor furnizorilor de gaze, conform sursei citate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
consumatorii,
industriali,
consumatori
/actualitate/furnizorii-de-gaze-cer-o-noua-majorare-a-preturilor-pentru-consumatorii-industriali-in-trimestrul-4-8553009
8553009
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.