Fura romanii locurile de munca ale spaniolilor?

Postat la 09 august 2011 12 afişări

Angajatorii spanioli au nevoie de forta de munca din Romania si apeleaza in continuare la firme de recrutare din Romania, a declarat, marti, ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, afirmatia fiind confirmata si de reprezentantii companiilor de selectie a lucratorilor romani.

Ministrul Sebastia Lazaroiu a afirmat ca, in ciuda restrictiilor impuse de catre Spania, piata fortei de munca de acolo are in continuare nevoie de lucratorii romani, existand un deficit puternic de forta de munca in anumite sectoare care sunt refuzate de cetatenii spanioli.

Dupa introducerea restrictiilor, incepand din 22 iulie, firmele de recrutare din Romania nu s-au confruntat cu schimbari majore.

"Nu ne-au semnalat schimbari majore. (…) Problemele pe care ni le-au semnalat erau si inainte: mici hartuieli, uneori sunt descurajati sa mai aduca romani in Spania", a mai spus ministrul Muncii.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
locuri de munca,
spanioli,
angajari
/actualitate/fura-romanii-locurile-de-munca-ale-spaniolilor-8591532
8591532
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.