Funeriu, despre raportul ce îl vizează: O nouă calomnie din seria "Funeriu n-are bacalaureatul"

Postat la 16 mai 2013 38 afişări

Fostul ministru al Educaţiei Daniel Funeriu a comentat pe blogul personal raportul în urma căruia Guvernul va sesiza DNA în ceea ce îl priveşte, afirmând că este vorba despre "O nouă calomnie din seria «Funeriu n-are bacalaureatul»" şi că va răspunde celor "îndrituiţi să investigheze" acuzaţiile.

Funeriu, despre raportul ce îl vizează: O nouă calomnie din seria "Funeriu n-are bacalaureatul"

 "Este vorba despre o acuzaţie a Guvernului, subliniez, a Guvernului, împotriva mea şi a ministrului Vreme. Subiectul este prelungirea unor contracte de licenţe pentru computerele din şcoli, contracte începute între 2000 şi 2004. Am vegheat să nu se producă ilegalităţi la Ministerul Educaţiei pe perioada mandatului meu", afirmă Funeriu, în postare.

Fostul ministru al Educaţiei ţine să sublinieze, de asemenea, că "au fost multe plângeri" împotriva lui ca ministru, însă "niciuna dintre ele dovedită adevărată, multe dintre ele dovedindu-se a fi calomnii".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/funeriu-despre-raportul-ce-il-vizeaza-o-noua-calomnie-din-seria-funeriu-n-are-bacalaureatul-10882605
10882605
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.