Funcţionează până la urmă strategia Suediei? Cât de aproape este de imunitatea de grup?

Postat la 30 iulie 2020 751 afişări

Funcţionează până la urmă strategia Suediei? Cât de aproape este de imunitatea de grup?

Suedia a avut o abordare total diferită faţă de cea a unor ţări precum Norvegia, Danemarca sau Finlanda, în privinţa gestionării crizei Covid-19

Suedia are un bilanţ de peste 5.700 de morţi. Autorităţile suedeze spun că numărul deceselor a scăzut considerabil în ultimele săptămâni

Nu e ceva nou pentru tine că Suedia a avut o strategie total diferită faţă de cea a vecinilor ei nordici în încercarea de a limita răspândirea noului coronavirus. Ce scop a avut strategia? De a le fi permis oamenilor să trăiască aproape normal, iar dovadă stă faptul că au rămas deschise magazinele, restaurantele şi multe dintre şcoli, scrie euronews.com.

Ştii care a fost „rezultatul“? Cu un bilanţ de peste 5.700 de morţi, rata de mortalitate din Suedia, raportată la numărul populaţiei, este acum de patru ori mai mare decât cea din SUA.

Totuşi, autorităţile insistă că numărul deceselor a scăzut considerabil în ultimele săptămâni. „De fapt, asistăm la un trend evident descendent privind numărul de pacienţi de la terapie intensivă, dar şi numărul de decese, începând de la mijlocul lunii aprilie“, spune Anna Mia Ekström, profesor epidemiolog la Karolinksa Institute din Stockholm.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
strategie,
functionare,
grup

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.