Functionarii intra in greva

Postat la 22 ianuarie 2010 7 afişări

Functionarii intra in greva. Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie (FNSA) a anuntat, vineri, ca membrii sai vor incepe actiunile de protest, care vor debuta in 2 februarie cu o greva de avertisment de doua ore si vor culmina, in 12 februarie, cu o greva generala pe termen nelimitat in administratia publica.

Biroul Executiv al FNSA a hotarat declansarea actiunilor de protest. Astfel, in 2 februarie va avea loc greva de avertisment, cu intreruperea activitatii timp de doua ore, la inceputul programului de lucru, in 9 februarie va avea loc pichetarea Ministerului Administratiei si Ministerului Muncii, iar in 12 februarie va avea loc declansarea grevei generale pe termen nelimitat.

Mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
greva,
functionari,
Administratie
/actualitate/functionarii-intra-in-greva-5408555
5408555
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.