Frişcă, margarină vegetală, ciocolată cuvertură şi gelatină bovină, pe lista de cumpărături a Camerei Deputaţilor

Postat la 28 decembrie 2011 164 afişări

Camera Deputaţilor a lansat pe SEAP o licitaţie pentru achiziţionarea de ingrediente de cofetărie, printre care frişcă, margarină vegetală, decoraţiuni, arome, stafide, ciocolată cuvertură şi gelatină bovină, a căror valoare estimativă este de peste 36.000 lei.

Conform caietului de sarcini publicat pe SEAP, Camera Deputaţilor intenţionează să achiziţioneze, printre altele, 200 de kilograme de cacao pudră fără îndulcitori, 324 de kilograme de frişcă vegetală, 300 de kilograme de ciocolată cuvertură neagră, 25 de kilograme de paiete ciocolată albă şi 25 de kilograme de paiete ciocolată neagră, 25 de kilograme de cireşe confiate colorate, precum şi 50 de kilograme de gelatină bovină.

De asemenea, Camera Deputaţilor mai doreşte cumpărarea a câte 1.000 de bucăţi de trandafiri decor şi de frunze decor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/frisca-margarina-vegetala-ciocolata-cuvertura-si-gelatina-bovina-pe-lista-de-cumparaturi-a-camerei-deputatilor-9105854
9105854
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.