FRF a decis: Mititelu trebuie sa-i plateasca 7 milioane € lui Piturca!

Postat la 11 martie 2011 21 afişări

Camera Nationala de Solutionare a Litigiilor din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a decis, vineri, ca gruparea Universitatea Craiova trebuie sa plateasca 6.964.893 euro antrenorului Victor Piturca pentru rezilierea unilaterala a contractului, au informat, pentru MEDIAFAX , surse din cadrul FRF.

Tehnicianul solicitase daune in valoare de 12 milioane de euro in urma demiterii sale de la Universitatea Craiova, insa membrii Camerei Nationale de Solutionare a Litigiilor i-au admis doar in parte cererea. Astfel, Comisia a decis ca Universitatea Craiova trebuie sa ii achite lui Victor Piturca cinci milioane de euro net cu titlul de daune interese, 1,8 milioane de euro net cu titlul de indemnizatie instalare neplatita la momentul respectiv si 164.893 de euro net drepturi salariale restante.

Comisia doua parti au dreptul sa atace decizia Camerei Nationale de Solutionare a Litigiilor in termen de cinci zile de la comunicare la Comisia de Recurs a FRF. Dupa recurs, urmatoarea cale de atac este Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FRF,
Mititelu,
Piturca,
Fotbal,
Craiova
/actualitate/frf-a-decis-mititelu-trebuie-sa-i-plateasca-7-milioane-lui-piturca-8053687
8053687
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.