FRAUDA de la BACALAUREAT: Fosta directoare de la "Bolintineanu" rămâne în arest

Postat la 02 august 2013 43 afişări

Fosta directoare a Liceului "Dimitrie Bolintineanu" Costica Vărzaru rămâne în arest, după ce Curtea de Apel Bucureşti i-a respins, vineri, recursul faţă de prelungirea duratei arestului preventiv.

FRAUDA de la BACALAUREAT: Fosta directoare de la "Bolintineanu" rămâne în arest

 Costica Vărzaru a fost arestată preventiv în 2 iulie, printr-o decizie a Tribunalului Bucureşti, fiind acuzată de trafic de influenţă în scopul fraudării examenului de bacalaureat.

Ea a fost demisă din funcţia de director al Liceului "Dimitrie Bolintineanu" din Capitală, pe 1 iulie, ziua în care au început probele scrise ale examenului de bacalaureat şi când procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti şi poliţiştii au făcut percheziţii la acest liceu, în timpul cărora au găsit sume de bani în sălile de examen, inclusiv asupra unor profesori.

Costica Vărzaru a fost adusă, joi, la Parchetul Capitalei, unde i s-a luat probe de scris necesare la o expertiză grafoscopică, pentru a se afla dacă ea a întocmit o listă cu 15 elevi care ar fi urmat să fie favorizaţi la bacalaureat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/frauda-de-la-bacalaureat-fosta-directoare-de-la-bolintineanu-ramane-in-arest-11199341
11199341
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.