Fratele lui Bercea Mondial şi un primar doljean bănuiţi că au înşelat statul cu 360.000 lei, reţinuţi

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 09 iulie 2014 30 afişări

Fratele lui Bercea Mondial, Vasile Anghel, şi primarul unei comune doljene au fost reţinuţi, marţi seară, pentru 24 de ore, în urma unor descinderi în judeţele Dolj şi Olt, fiind suspectaţi că au înşelat statul cu peste 360.000 de lei.

Potrivit unor surse judiciare, marţi dimineaţă, ofiţeri ai Serviciului de Investigare a Fraudelor au descins în cinci locaţii, patru în judeţul Dolj şi una în judeţul Olt, aceasta din urmă la Drăgăneşti, la locuinţa lui Vasile Anghel, fratele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

În urma acestor descinderi, trei persoane, respectiv primarul comunei Daneţi, Constantin Spiridon, Vasile Anghel şi o altă persoană din cadrul Primăriei Daneţi, au fost duse la audieri, fiind suspectate că prin afacerile pe care le-au derulat împreună au înşelat statul cu suma de 361.627 lei.

Primarul comunei doljene Daneţi, Constantin Spiridon, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice în formă continuată, fals intelectual în formă continuată şi uz de fals, dar şi complicitate la abuz în serviciu.

Constantin Spiridon a candidat la alegerile locale din 2012 din parta Partidului Democrat Liberal.

De asemenea, fratele lui Bercea Mondial, Vasile Anghel, a fost reţinut pentru 24 de ore şi este acuzat de fals intelectual şi uz de fals, şi cea de-a treia persoană audiată în acest caz fiind reţinută.

Cele trei persoane vor fi prezentate, miercuri, instanţei, cu propunerea de arestare preventivă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PRIMAR,
FRATE BERCEA,
REŢINERI
/actualitate/fratele-lui-bercea-mondial-si-un-primar-doljean-banuiti-ca-au-inselat-statul-cu-360-000-lei-retinuti-12912916
12912916
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.