CNCD: Campania "Mamaia Style"- discriminatorie. Mazăre şi Asociaţia Litoral-Delta au primit avertisment/ REACŢIA primarului Constanţei

Postat la 08 iulie 2014 41 afişări

Campania "Mamaia Style" are elemente cu conţinut sexist, misogin şi discriminatoriu ce trebuie eliminate, potrivit CNCD, care a sancţionat cu avertisment Asociaţia Litoral-Delta Dunării, ce a realizat materialele, şi pe primarul Constanţei Radu Mazăre.

CNCD: Campania "Mamaia Style"- discriminatorie. Mazăre şi Asociaţia Litoral-Delta au primit avertisment/ REACŢIA primarului Constanţei

 Preşedintele Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), Csaba Asztalos, a declarat pentru MEDIAFAX că, în şedinţa de miercuri a consiliului a fost discutată sesizarea privind campania "Mamaia Style", de promovare a staţiunii.

Membrii CNCD au hotărât că sunt anumite elemente în campanie care au "un conţinut sexist, misogin şi discriminatoriu" şi care "creează o atmosferă degradantă şi umilitoare" în ceea ce priveşte femeile.

Totodată, ei au mai stabilit că declaraţiile făcute de primarul Radu Mazăre cu ocazia lansării campaniei depăşesc limitele libertăţii de exprimare şi sunt la rândul lor discriminatorii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cncd-campania-mamaia-style-discriminatorie-mazare-si-asociatia-litoral-delta-au-primit-avertisment-reactia-primarului-constantei-12908062
12908062
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.