Fotografie virală. Mai mulţi oameni, speriaţi de o maşină care făcea dezinsecţie, în Braşov. „Împrăştie Covid-ul, aşa ne omoară”

Postat la 26 octombrie 2021 77 afişări

Fotografie virală. Mai mulţi oameni, speriaţi de o maşină care făcea dezinsecţie, în Braşov. „Împrăştie Covid-ul, aşa ne omoară”

Mai mulţi utilizatori ai platformei Facebook au reacţionat după ce au văzut o fotografie cu o maşină care făcea dezinfecţie în Braşov.

Oamenii au scris că aceasta „răspândeşte COVID”, pentru că ei nu „au mai văzut ca toamna să se facă deratizare”.

Fotografia a fost rapid răspândită în mediul online, având nu mai puţin de 8.000 de distribuiri.

„Ieşiţi din case”, „Ce faceţi? Voi nu sunteţi români”, „Criminalilor, voi omorâţi populaţia”, „De ce atâtea cazuri în fiecare zi? Poftim de ce. Dacă îi întrebi cu ce au dat vor spune că e spray de cameră”, au reacţionat internauţii.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
brasov,
fotografie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.