FOTO VIDEO Premieră. Ce se află pe fundul Oceanului Indian. Imagini spectaculoase cu creaturile nemaivăzute

Postat la 06 decembrie 2022 10203 afişări

FOTO VIDEO Premieră. Ce se află pe fundul Oceanului Indian. Imagini spectaculoase cu creaturile nemaivăzute

Imagini „de groază”, dar reale. Oamenii de ştiinţă de la Museums Victoria Research Institute din Australia au descoperit mai multe creaturi care trăiesc în apropierea vulcanilor subacvatici dintr-o zonă îndepărtată a Oceanului Indian.

Descoperirea organismelor marine, care variază de la anghile fără ochi, la peşti asemănători cu liliecii, la peşti şopârlă cu rânduri de dinţi ascuţiţi ca briciul şi multe altele, a fost făcută într-un parc marin din apropierea Insulelor Cocos (Keeling), un grup de insule şi atoli aflaţi la aproximativ 1.500 km la sud de Sumatra şi la peste 2.500 km vest de Australia.

„Organismele sunt de difeirte forme şi mărimi, emit sau nu lumină, momeli, au apendice de camuflaj şi ochi uriaşi (sau lipsă). Fiecare specie s-a adaptat superb la mediile extreme din adâncuri”, a declarat pentru Live Science cercetătorul Tim O'Hara de la Museums Victoria Research Institute.

Vezi aici VIDEO

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imagini,
india,
ocean

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.