Fostul secretar de stat în Ministerul Comunicaţiilor Ioan Cordoş, audiat în dosarul licenţelor IT

Postat la 15 iulie 2014 47 afişări

Fostul secretar de stat din Ministerul Comunicaţiilor Ioan Cordoş a fost audiat marţi la DNA, în dosarul de corupţie privind închirierea de licenţe IT pentru şcoli, acesta spunând că a dat declaraţii în calitate de martor şi că nu a fost pus sub învinuire de către procurori.

Fostul secretar de stat în Ministerul Comunicaţiilor Ioan Cordoş, audiat în dosarul licenţelor IT

 Ioan Cordoş a fost chemat la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a da declaraţii în dosarul privind închirierea de licenţe IT pentru şcoli, în care se fac cercetări in rem pentru trafic de influenţă, abuz în serviciu, dare şi luare de mită.

Fostul secretar de stat a declarat, la ieşirea de la DNA, unde a fost audiat mai multe ore, că a dat declaraţii în calitate de martor şi că nu a fost pus sub învinuire. Cordoş a precizat că nu doreşte să comenteze citarea sa de către anchetatori în acest caz.

Întrebat dacă are cunoştinţă despre vehicularea unor sume cu titlu de mită pentru închiererea licenţelor IT pentru şcoli, Cordoş a întrebat: "Ce mită?".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fostul-secretar-de-stat-in-ministerul-comunicatiilor-ioan-cordos-audiat-in-dosarul-licentelor-it-12936273
12936273
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.