Fostul premier Adrian Năstase a fost operat aproximativ o oră

Postat la 21 iunie 2012 12 afişări

Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, miercuri noapte, după ce poliţiştii au venit la locuinţa sa, el provocându-şi o rană în zona gâtului cu un pistol, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale. Fostul premier a fost operat la Secţia de Chirurgie Plastică a Spitalului Floreasca din Capitală, pentru îndepărtarea ţesuturilor distruse pe traseul glonţului. Intervenţia s-a încheiat în jurul orei 11.00, după circa 60 de minute, au precizat pentru MEDIAFAX surse medicale.

Adrian Năstase le-a cerut permisiunea poliţiştilor să îşi ia nişte cărţi din biroul său, potrivit surselor citate. Fostul premier a profitat de moment şi ar fi încercat să se sinucidă cu un pistol. Unul dintre poliţişti a încercat să îl oprească, dar fostul premier s-a rănit în zona gâtului. Ambulanţa l-a dus pe Năstase la Spitalul Floreasca. După ce ambulanţa a plecat, la locuinţa lui Năstase a venit avocatul Ion Cazacu. Acesta a intrat în grabă şi nu a făcut declaraţii.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nastase,
condamnare,
justitie,
operatie,
suicid
/actualitate/fostul-premier-adrian-nastase-a-fost-operat-aproximativ-o-ora-9768508
9768508
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.