Fostul ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu, trimis in judecata

Postat la 15 decembrie 2010 14 afişări

Fostul ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu, fostul ministru al Comunicatiilor, Nagy Zsolt, fostul director general al Companiei Nationale Poşta Romana SA, Dan Toader, si alti trei manageri au fost trimisi in judecata in dosarul privind trecerea unui imobil in proprietatea privata a unei firme.

Fostul directorul general al Companiei Nationale Posta Romana (CNPR), Mihai Toader Dan , care era si presedinte al Consiliului de Administratie, este acuzat de procurorii anticoruptie de abuz in serviciu contra intereselor publice, cu consecinte deosebit de grave, daca functionarul public a obtinut pentru altul un avantaj patrimonial si de stabilirea, cu intentie, a unei valori diminuate fata de valoarea comerciala reala a bunurilor apartinand institutiilor publice, cu ocazia unei operatiuni comerciale.

Emanoil Lepadatu, directorul economic executiv al CNPR a fost deferit justitiei pentru stabilirea, cu intentie, a unei valori diminuate fata de valoarea comerciala reala a bunurilor apartinand institutiilor publice, cu ocazia unei operatiuni comerciale,

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
judecata,
Chiuariu,
Zsolt Nagy,
dosar,
firma
/actualitate/fostul-ministru-al-justitiei-tudor-chiuariu-trimis-in-judecata-7819409
7819409
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.