Fostul ministru al Educaţiei, Liviu Pop, a demisionat din PSD

Autor: Laura Buciu Postat la 10 noiembrie 2020 19 afişări

Fostul ministru al Educaţiei, Liviu Marian Pop, a anunţat că a demisionat din PSD din cauza neînţelegerilor cu preşedintele organizaţiei din Maramureş. Acesta arată că îşi rezervă dreptul de a se întoarce când Gabriel Valer Zetea nu va mai fi preşedintele PSD Maramureş.

„M-am retras din Partidul Social Democrat. Este o decizie grea pentru mine în aceste momente dificile pentru partid, dar nu pot accepta să fac parte dintr-o organizaţie condusă dictatorial de către Gabriel Valer Zetea care nu respectă statutul PSD şi nici ultimul vot din Comitetul Politic Judeţean”, scrie Liviu Marian Pop, pe pagina sa de Facebook.

Fostul ministru al Educaţiei spune că Zetea nu ar fi respectat deciziile democratice ale PSD şi ar fi avut o conduită greşită în campania electorală.

„A condus şi pierdut ultimele 3 campanii electorale şi îşi doreşte acelaşi lucru şi pentru a 4 a oară. Mai mult, doamna puternică din spatele lui l-a determinat să nu respecte hotărârea democratică a 91 de primari, viceprimari si preşedinţi de organizaţii locale PSD Maramureş”, a mai scris Pop.

Liviu Marian Pop arată că îşi rezervă dreptul de a analiza revenirea în PSD doar după ce Gabriel Valer Zetea nu va mai fi preşedintele organizaţiei PSD Maramureş.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ministru,
pop,
demisie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.