Fostul ministru al Educaţiei, despre mesajul vulgar pe Facebook: Am vrut să fiu glumeţ

Postat la 22 mai 2018 90 afişări

Senatorul PSD Liviu Pop, fost ministru al Educaţiei, a scris pe Facebook „Plec La Muncă”, postând şi o fotografie în care apar şi iniţialele celor trei cuvinte, reieşind PLM - o expresie vulgară folosită în mediul virtual. Postarea a devenit virală.

Fostul ministru al Educaţiei, despre mesajul vulgar pe Facebook: Am vrut să fiu glumeţ

„Bună dimineaţa, prieteni! Eu Plec La Muncă, voi ce faceţi?”, a scris Pop, distribuind şi o fotografie în care „Plec La Muncă” este prescurtat „PLM”, rezultând acronimul unei expresii vulgare folosită pe internet sau pe aplicaţiile pentru telefoane.

Postarea fostului ministru al Educaţiei a devenit virală.

„Nu am fost deloc vulgar. Am vrut să le spun prietenilor de pe Facebook că plec la muncă. Şi asta am făcut, pentru că acum sunt în Parlament, în Comisia pentru Învăţământ. Am vrut să fiu şi eu glumeţ, nu are legătură cu glumele care se fac pe seama numelui meu”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Liviu Pop.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.