Fostul jurnalist Vasile Rotaru cere instanţei să renunţe la judecarea cererilor, întrucât i-a fost folosită identitatea

Postat la 08 ianuarie 2013 12 afişări

Fostul jurnalist Vasile Rotaru a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că a depus la Judecătoria Sectorului 1 o cerere în care solicită instanţei să renunţe la judecarea celor două acţiuni iniţiate de un pretins fiu al lui Sergiu Nicolaescu, întrucât i-a fost folosită identitatea.

"Am fost la judecătorie însoţit de un avocat, care m-a îndrumat ce anume să scriu în respectiva cerere. Mi-a fost folosită identitatea, nu eu sunt cel care a iniţiat cele două acţiuni", a mai spus Rotaru, care a confirmat că a comunicat şi Poliţiei faptul că i-a fost folosită identitatea.

Întrebat dacă ştie cine i-a folosit identitatea pretinzând că este fiul regizorului, Vasile Rotaru a spus că nu ştie acest lucru.

Cazul legat de demersurile în instanţă ale pretinsului fiu al regizorului Sergiu Nicolaescu a ajuns în atenţia procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, care au deschis, marţi, o cauză penală privind faptul că s-ar fi folosit date de identificare ale altei persoane.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
jurnalist,
Vasile Rotaru,
Sergiu Nicolaescu
/actualitate/fostul-jurnalist-vasile-rotaru-cere-instantei-sa-renunte-la-judecarea-cererilor-intrucat-i-a-fost-folosita-identitatea-10440925
10440925
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.