Fost director general al SNTF, alaturi de alti doi fosti directori CFR, deferit justitiei

Postat la 26 august 2010 36 afişări

Fostul director general al SNTF Alexandru Noaptes, alaturi de fostul director adjunct la SNTF "CFR Calatori" Nacu Vanghele si de fostul director tractiune la SNTF "CFR Calatori", Nicolae Iosub, a fost deferit justitiei pentru o frauda de 700.000 de euro, informeaza Directia Nationala Anticoruptie.

Cei trei directori sunt acuzati de abuz in serviciu contra intereselor publice, cu consecinte deosebit de grave.

Totodata, au fost trimisi in judecata Vasile Muresan - director general la SC Remarul 16 Februarie SA Cluj-Napoca, Simona Florisca - director economic la SC Remarul 16 Februarie, Floarea Iancu - inginer la Serviciul plan, organizare, constatare la SC Remarul 16 Februarie, Emil Sabo - director general al SC Activ Invest SRL, Claudia Maria Urs - director economic la SC Activ Invest, Mitica Calin - administrator de fapt la SC Activ Invest, sub acuzatia de complicitate la infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor publice, cu consecinte deosebit de grave.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fost-director-general-al-sntf-alaturi-de-alti-doi-fosti-directori-cfr-deferit-justitiei-7044670
7044670
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.