FMI il urecheaza pe Emil Boc: "Mare lucru nu s-a facut"

Postat la 27 aprilie 2010 7 afişări

Reprezentantul Romaniei la FMI spune ca anul acesta Guvernul nu a facut mare lucru in ceea ce priveste reformele economice stabilite cu Fondul si ca reducerea bugetului de salarii al bugetarilor asumata de Executiv nu este negociabila.

Oficialii FMI s-au saturat de promisiunile Guvernului Boc si vor sa vada si reforme economice concrete, macar acum, la un an de la semnarea acordului de 12,95 miliarde de euro. Vizita oficiala a Fondului in Romania, care incepe astazi, ar putea fi cea mai dificila dintre toate celelalte de pana acum pentru oficialii romani. Cea mai mare miza este in continuare reducerea facturii sociale, respectiv a bugetelor alocate de stat pentru asigurarile sociale si pentru salariile bugetarilor.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
FMI,
Tanasescu,
Boc,
reforme,
bugetari
/actualitate/fmi-il-urecheaza-pe-emil-boc-mare-lucru-nu-s-a-facut-6065485
6065485
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.