Florin Talpeş a numit doi americani în managementul Bitdefender. Cine sunt aceştia şi ce rol au în dezvoltarea companiei româneşti

Autor: Ioana Matei Postat la 22 iulie 2020 102 afişări

Producătorul de soluţii de securitate informatică Bitdefender a anunţat numirea americanilor Steve Kelley şi Chris Brazdziunas la conducerea diviziei de soluţii pentru business. Kelley va avea rolul de preşedinte şi director general al diviziei, în timp ce Brazdziunas va fi vicepreşedinte pentru produse şi servicii, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

 Recrutările consolidează interesul crescut al companiei pe piaţa securităţii informatice pentru companii prin resurse dedicate alocate acestei divizii coordonate direct de către CEO-ul Bitdefender, Florin Talpeş.

 Divizia de soluţii pentru business va gestiona toate aspectele legate de dezvoltarea de produse şi servicii adresate companiilor şi de punerea acestora pe piaţă, inclusiv vânzări, marketing, inginerie, licenţiere de tehnologii şi coordonarea partenerilor regionali. Departamentul va permite concentarea integrală a eforturilor către oportunităţile din piaţa de soluţii de securitate informatică de business, după un model similar celui pentru clienţii individuali, care alocă resurse pentru nevoile specifice utilizatorilor de acasă.

 „Ajustarea alocării resurselor între diviziile consumer şi business e un pas firesc determinat de creşterea mărimii şi complexităţii operaţiunilor, dar şi de cererea crescândă pentru tehnologiile Bitdefender în noul context global, venită din partea companiilor de toate dimensiunile. Steve şi Chris aduc o bogată experienţă de management în echipa Bitdefender şi vor ajuta la îndepinirea obiectivelor de creştere a companiei”, spune Florin Talpeş, CEO al Bitdefender.

Cu peste 20 de ani de experienţă în securitate informatică, Steve Kelley a acumulat cunoştinţe vaste în domenii precum management de produs, marketing de produs, dezvoltare corporate, vânzări şi marketing. „Bitdefender are deja un lung istoric de tehnologii apreciate la nivel global. Mai mult, piaţa securităţii informatice se află acum într-un punct de inflexiune, după creşterea numărului de atacuri cauzată de fenomenul work-from-home, mutarea volumelor din centrele de date către infrastructuri hibride şi însuşirea rapidă a instrumentelor de administrare pentru detecţie şi răspuns la incidente. Toate acestea fac companiile să îşi reevalueze modul în care abordează securitatea şi să conteze pe suita recunoscută internaţional furnizată de Bitdefender”, spune Kelley.

Ca vicepreşedinte pentru produse şi servicii, Chris Brazdziunas, cu experienţă dovedită în construcţia de organizaţii scalabile şi performante, va întări abordarea centrată pe client a produselor de business şi va alinia portofoliul existent nevoilor pieţei. „Dezvoltarea de soluţii capabile să devină fruntaşe pe piaţă depinde mai ales de expertiza amplă în securitate informatică şi de capacitatea de a inova, iar Bitdefender este recunoscută pentru ambele. În peisajul actual în care numărul atacurilor îndreptate spre utilizatori, dispozitive şi servere constituie o ameninţare pentru orice business, Bitdefender poate oferi companiilor moduri de a reduce rapid riscurile la care se expun cu costuri operaţionale minime.

Bitdefender este o companie de securitate informatică cu activitate la nivel global, care furnizează soluţii de protecţie împotriva ameninţărilor complexe către 500 de milioane de utilizatori din peste 150 de ţări.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.