Florin Piersic, despre cea mai frumoasă femeie din România: "Cine-i ţăranca asta româncă, care nu mă lasă să trăiesc!?"

Postat la 28 februarie 2017 369 afişări

Florin Piersic nu s-a sfiit să-şi exprime public admiraţia pentru îndrăgita cântăreaţă.

Florin Piersic, despre cea mai frumoasă femeie din România: "Cine-i ţăranca asta româncă, care nu mă lasă să trăiesc!?"

Marele actor nu a ascuns niciodată faptul că este un admirator al Irinei Loghin. Mai mult, la un moment dat, acesta a făcut câteva mărturisiri emoţionante: “Eram foarte tânăr. Am văzut-o şi am auzit-o, pe scenă, într-un parc, pe o femeie care mi-a luat respiraţia.

 

Cred că în ciuda faptului că nu eram atât de matur să pot judeca lucrurile la rece, m-am gândit şi am simţit că aşa trebuie să fie şi să arate femeia româncă. Cântecul ei, vocea puternică şi tulburătoare «m-au aruncat» pentru câteva minute înapoi cu aproape douăzeci de ani, în raiul copilăriei mele. Era clar, femeia asta avea în voce, în atitudine, pe chip, sunetele ce-mi tulburaseră inima când eram doar o crenguţă de piersic ce înmugureşte.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.