Florin Călinescu pleacă de la PRO TV, televiziunea a cărei cofondator este. Ce se întâmplă cu emisiunea „Românii au talent”

Postat la 19 iulie 2021 39 afişări

Florin Călinescu pleacă de la PRO TV, televiziunea a cărei cofondator este. Ce se întâmplă cu emisiunea „Românii au talent”

Florin Călinescu a anunţat că pleacă de la PRO TV, dar şi din juriul Românii au talent, emisiune îndrăgită de către telespectatori.

„Cu oarecare părere de rău, vă anunţ ca renunţ la colaborarea cu actualul management al PROtv. Deci, şi la” Românii au talent”.

Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995”, a scris Florin Călinescu, pe pagina sa de Facebook.

Florin Călinescu a intrat în juriul show-ului „Românii au talent“ în octombrie 2015, în locul lui Constantin Cotimanis.

„Am dat concurs şi, dintre mai mulţi concurenţi, m-am mirat şi eu că am avut această ocazie. Talentul meu este să vorbesc oamenilor. Mi-a fost dor de oamenii cărora mă adresam. Ma întrebau pe stradă ce fac şi când revin. Românii au mai mult talent decât alte popoare. Nu am putut să refuz invitaţia”, spunea actorul, la momentul respectiv.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romanii au talent,
florin calinescu,
pro tv

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.