FlorideLux continuă extinderea la nivel naţional şi deschide o nouă florărie în Constanţa

Autor: Andra Stroe Postat la 01 octombrie 2018 49 afişări

FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale şi cadouri online şi offline din România, a deschis o nouă florărie în Constanţa. Noul atelier floral FlorideLux se poziţionează ca o florărie complet tehnologizată, ce pune la dispoziţia clienţilor săi o diversitate mare de produse pregătite de o echipă de florişti specializaţi.

FlorideLux continuă extinderea la nivel naţional şi deschide o nouă florărie în Constanţa

Potrivit reprezentanţilor companiei, oraşul Constanţa s-a situat pe locul doi în topul vânzărilor FlorideLux.ro, în urma analizei comportamentului de consum al clienţilor florăriei. În ceea ce priveşte profilul cumpărătorului constănţean, acesta este dispus să cheltuiască în medie 160 de lei.

Investiţia în noua locaţie din Constanţa s-a ridicat la 20.000 de euro şi a constat în amenajarea florăriei şi utilarea ei cu mobilier, echipamente tehnice profesionale şi cu o cameră frigorifică care permite păstrarea florilor în condiţii optime de temperatură şi umiditate. Compania estimează recuperarea investiţiei în aproximativ doi ani de activitate a florăriei pe piaţa constănţeană. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
constanta,
deschidere,
extindere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.