Flori de la Google pentru Ziua Pământului (FOTO)

Postat la 22 aprilie 2012 254 afişări

Google are duminică un nou logo festiv (doodle), sub forma unei grădini animate cu tufe de flori colorate, pentru a sărbători Ziua Pământului, marcată în fiecare an la data de 22 aprilie.

Anul trecut, Google a sărbătorit Ziua Pământului cu un logo interactiv cu cascade, urşi panda, lei, pinguini, fluturi, broaşte şi urşi.

În 2010, Google şi-a înfrumuseţat motorul de căutare printr-un desen care sugera o junglă cu păsări exotice.

Ziua Pământului, instituită în semn de respect faţă de natură şi pentru a sublinia necesitatea protecţiei mediului înconjurător, a fost marcată pentru prima dată în 1970, la iniţiativa senatorului american Gaylord Nelson, şi a devenit internaţională în 1990. Organizaţia Naţiunilor Unite a consacrat-o oficial ca sărbătoare internaţională în 2009, iar la ora actuală, Ziua Pământului se sărbătoreşte în peste 175 de ţări.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ziua Pamantului,
Google,
logo,
doodle,
mediu,
natura,
internet,
SUA
/actualitate/flori-de-la-google-pentru-ziua-pamantului-foto-9558437
9558437
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.