Fitch a retras ratingurile Banca Românească şi încetează colaborarea cu instituţia

Postat la 11 aprilie 2013 24 afişări

Fitch Ratings a retras joi ratingurile atribuite instituţiei financiare Banca Românească, controlată de grupul elen National Bank of Greece (NBG), după ce a confirmat calificativul pe termen lung al băncii la "B-", cu perspectivă negativă.

Fitch a retras ratingurile Banca Românească şi încetează colaborarea cu instituţia

 "Ratingurile au fost retrase după ce emitentul a încetat să participe la procesul de evaluare. Totodată, emitentul nu mai este considerat de Fitch ca relevant pentru zona de activitate a agenţiei. Fitch nu va mai furniza ratinguri sau analize privind acest emitent", se arată într-un comunicat transmis joi de Fitch Ratings.

Fitch a confirmat ratingul de credit pe termen lung al Banca Românească la "B-", cu perspectivă negativă, în timp ce ratingul pe termen scurt a fost reafirmat la "B".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fitch-a-retras-ratingurile-banca-romaneasca-si-inceteaza-colaborarea-cu-institutia-10734711
10734711
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.