Fiscul din Lituania caută evazioniştii pe Google

Postat la 31 mai 2013 47 afişări

Fiscul din Lituania a reuşit să identifice peste 100 de persoane are nu plăteau taxe pentru proprietăţi deţinute în capitala Vilnius după ce a folosit imagini disponibile prin serviciul Google Street View.

Fiscul din Lituania caută evazioniştii pe Google

 Unele state europene au acuzat Google că încalcă dreptul oamenilor la viaţă privată, însă în Vilnius trecerea maşinilor Google Street View a pus la dispoziţia autorităţilor un nou instrument pentru descoperirea celor ce nu-şi plătesc taxele, potrivit cotidianului Wall Street Journal.

Inspectorii din Vilnius au petrecut mai multe luni căutând imagini despre active nedeclarate pentru impozitare.

"Am fost foarte impresionaţi. Ne-am dat seama că putem face mai mult şi într-un timp mai scurt", a declarat şeful autorităţii pentru taxe, Modestas Kaseliauskas.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fiscul-din-lituania-cauta-evazionistii-pe-google-10914839
10914839
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.