Firmele şi ONG-urile care vor să aplice cu PMB pentru fonduri POSDRU se pot înscrie până pe 16 iunie

Postat la 12 iunie 2013 57 afişări

Firmele şi ONG-urile care vor să aplice pentru fonduri europene prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) îşi pot înscrie propunerile de parteneriat la primărie până pe 16 iunie.

Firmele şi ONG-urile care vor să aplice cu PMB pentru fonduri POSDRU se pot înscrie până pe 16 iunie

 Primăria Municipiului Bucureşti, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti (DGASMB), anunţă organizarea unei proceduri de selecţie pentru încheierea unor acorduri de parteneriat cu entităţi de drept privat, în vederea depunerii cererilor de finanţare pe POSDRU pentru proiecte în domeniul "Promovarea egalităţii de şanse pe piaţa muncii" (Domeniul Major de Intervenţie 6.3), informează instituţia printr-un comunicat.

Activităţile preconizate de DGASMB spre a fi propuse se referă la măsuri de acompaniament copii şi persoane vârstnice în vederea calificării/ recalificării îngrijitorilor tradiţionali, protejarea victimelor violenţei domestice, campanii de informare adresate grupurilor vulnerabile. În cadrul propunerilor de proiecte, DGASMB nu va acoperi costurilor societăţilor de consultanţă ale eventualilor parteneri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/firmele-si-ong-urile-care-vor-sa-aplice-cu-pmb-pentru-fonduri-posdru-se-pot-inscrie-pana-pe-16-iunie-10958861
10958861
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.