Firma vândută de Petrom către Crimbo Gas şi-a schimbat denumirea după finalizarea tranzacţiei

Postat la 09 ianuarie 2013 55 afişări

Distribuitorul de gaz petrolier lichefiat (GPL) Petrom LPG, cumpărată de Crimbo Gas, firmă deţinută de mama lui Cristi Borcea, de la producătorul de petrol şi gaze OMV Petrom, şi-a schimbat denumirea în Gaspeco L&D, după finalizarea tranzacţiei. Crimbo Gas a cumpărat anul trecut, de la OMV Petrom, 99,99% din acţiunile Petrom LPG SA, subsidiară a OMV Petrom.

"În urma finalizării tranzacţiei, noul nume al companiei va fi Gaspeco L&D", se arată într-un comunicat al OMV Petrom. Activitatea fostei Petrom LPG include îmbutelierea de GPL, în fabricile de îmbuteliere de la Negoieşti (Prahova) şi Timişoara, precum şi distribuţia de butelii în întreaga ţară, vânzarea şi distribuirea de propan şi GPL auto. Prin vânzarea Petrol LPG către Crimbo Gas, OMV Petrom a ieşit de pe piaţa îmbutelierii şi distribuţiei directe, dar continuă să producă GPL şi să vândă butelii şi GPL auto prin intermediul benzinăriilor.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
petrom,
crimbo gas,
finalizare,
tranzactie
/actualitate/firma-vanduta-de-petrom-catre-crimbo-gas-si-a-schimbat-denumirea-dupa-finalizarea-tranzactiei-10444467
10444467
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.