Firea: Să-i reproşezi lui Petre Roman vârsta e ceva foarte urât

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 19 august 2020 698 afişări

Liderul PSD, Gabriela Firea, le transmite celor care critică vârsta unor candidaţi social-democraţie la CGMB că „e foarte urât” şi precizează că niciun candidat PSD nu este condamnat definitiv şi irevocabil.

Firea: Să-i reproşezi lui Petre Roman vârsta e ceva foarte urât

„Să-i reproşezi dlui Roman vârsta şi să spui că nu mai poate să ia decizii bune pentru Bucureşti din cauza vârstei e ceva foarte urât. Este condamnat, este în puşcărie? La celelalte partide câte persoane sunt? Deocamdată Justiţia îşi face datoria şi este bine să se întâmple aşa. Nu avem în niciun caz o hotărâre definitivă şi irevocabilă. Sunt persoane cărora nu li s-a îngrădit dtreptul de a alege şi de a fi ales”, afirmă Gabriela Firea.

Ea spune că s-a consultat cu colegii de la PSD Bucureşti: „Conducerea naţională a fost informată în ziua depunerii, nu ca o lipsă de respect. Mulţumesc atasecretarului general şi preşedintelui pentru că susţin lista mea”.

Fostul premier Petre Roman şi Anghel Iordănescu, fost selecţioner al echipei naţionale de fotbal, dar şi Dumitru Dragomir, figurează pe lista PSD pentru Consiliul General al Primăriei Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
firea,
roman,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.