Firea reacţionează cu explicaţii despre cele 400 de autobuze, după ce a fost bombardată de toată lumea

Postat la 23 februarie 2018 465 afişări

În urma numeroaselor controverse din spaţiul public ...

Firea reacţionează cu explicaţii despre cele 400 de autobuze, după ce a fost bombardată de toată lumea

În urma numeroaselor controverse din spaţiul public, apărute după decizia Prămăriei Bucureşti de a cumpăra 400 de autobuze de la Otokar, Gabriela Firea a vrut să clarifice problema pe pagina personală de Facebook.

Primarul general al Capitalei a declarat luni că firma turcă Otokar a câştigat licitaţia pentru înnoirea parcului auto al RATB cu 400 autobuze. Astfel, PMB va cumpăra cele 400 de vehicule de la compania turcească Otokar Europe cu suma de 250.000 de euro, plus TVA, pentru fiecare vehicul.

Iată care a fost mesajul ei:

„#rezultateconcrete

Informatiile diseminate in mediul online, care compara, in mod eronat, preturile autobuzelor ce vor fi achizitionate de catre municipalitatea Bucurestiului cu cele care trebuiau achizitionate de catre compania de transport public Cluj-Napoca sunt complet false si urmaresc minimalizarea unui proiect de mare anvergura, vital pentru bucuresteni.

In primul rand, persoanele care fac referire la licitatia respectiva nu stiu sau ignora deliberat un aspect esential si anume ca aceasta a fost anulata, in consecinta orice comparatie intre cele doua licitatii este neavenita si lipsita de fundament. 

Cititi mai multe pe www.promotor.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.